Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علی حیدری در گفت‌وگو با  خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که کرونا گرفتن ترامپ چه تاثیری بر بازار سرمایه دارد؟ اظهار داشت: به نظر من کرونا گرفتن ترامپ هیچ اثری نه‌تنها بر بازار سهام که اساسا بر اقتصاد ایران ندارد. چون تحولات اقتصادهای بسته‌ای مثل ایران بیشتر به مسائل داخلی بستگی دارد تا بازارهای بین المللی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: من معتقدم هر کجا دلار متوقف شود و به ثبات برسد، رشد بازار سهام آغاز می‌شود، چراکه تورم از بازار ارز به بازار سهام منتقل خواهد شد.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: فعالان بازار سهام در مهر ماه به یک تحول اقتصادی خوب نگاه می‌کنند. به نظرم فعالان باهوش در بازار در مهر ماه به تثبیت قیمت دلار نگاه می‌کنند و در نقطه‌ای که تثبیت شود، یعنی خروج تورم از دلار به بازار سهام.

وی در پاسخ به این سوال که کدام سهم‌ها در شرایط کنونی بیشتر قابلیت رشد را دارند؟ عنوان کرد: در شرایط فعلی و در صورت تثبیت قیمت دلار، من دو گروه را دارای قابلیت رشد و افزایش قیمت بالا می‌دانم، اول شرکت‌های صادرات‌محور برمبنای دلار که دارای بنیاد قوی هستند مثل پتروشیمی‌ها و دوم نمادهایی که اصولا بنیاد و اساس درستی ندارند یعنی شرکت هایی که هیچ هویتی دربازار ندارند. بقیه شرکت ها به دنبال این دو گروه رشد می‌کنند ولی سودآوری این دو را ندارند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بازار مالی بورس بازار سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۷۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد بازنده بزرگ بورس هستند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، بورس امروز هم بر مدار نزول قرار داشت و همه شاخص‌های بازار سهام با بازده منفی روبرو شدند.
جدال خریداران و فروشندگان سهام در تالار شیشه‌ای، با پیروزی خریداران پیش رفت تا روند فرسایشی بازار در پنجمین روز معاملاتی هفته نیز ادامه یابد.
قامت سرخ نقشه بازار در کنار قرارگیری ارزش معاملات در سطوح زیر سه هزار میلیارد تومانی، حکایت دلسری عمیق از بازار را روایت می‌کند.
به عبارت دیگر، روند معاملات به‌وضوح نشان می‌دهد رمقی برای خریداران و فروشندگان باقی نمانده است. در شرایط فعلی بازار نیازمند پمپاژ اخبار مثبت و تحول رویکرد اتخاذشده در قبال بخش تولید و صنایع است.
دلار حواله تنها دلخوشی بورسی‌ها
حمید دستجردی، کارشناس بازار سرمایه، گفت: این روزها سرمایه‌گذاران چشم‌انتظار بازگشت شاخص و شکسته شدن مقاومت آن بودند ولی چنین اتفاقی رخ نداد.
این کارشناس بازار سهام ادامه داد: تداوم رشد قیمت دلار حواله در مرکز مبادله از جمله معدود دلخوشی‌های این روزهای سهامداران است.
گرچه رفتار قیمت‌های روی تابلو معاملات در این هفته نشان داد بازار به این روند توجه زیادی ندارد.
وی افزود: بازار و اهالی آن چشم‌انتظار تحول بنیادین رویکرد نهادها در قبال تولید و شرکت‌های تولیدی هستند. برخی از این اتفاقات در اختیار بورسی‌ها نیست و به سیاست‌های دولت و بانک مرکزی وابسته است.
دستجردی تاکید کرد: تصمیماتی از قبیل اصلاح سیاست‌های ارزی دولت و کاهش گپ میان دلار نیما و دلار آزاد، سیاست اتخاذی بانک مرکزی در قبال نرخ بهره و سیاست‌های پولی در این زمره قرار می‌گیرند.
این کارشناس بورس تصریح کرد: برخی از تصمیمات نیز مستقیماً با نرخ‌گذاری صنایع و شرکت‌ها مرتبط است؛ در این بخش نیز بازار نیازمند اصلاح و بهبود تصمیم‌گیری‌هاست.
بورس همچنان سرخپوش
در معاملات روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس ۱۲ هزار و ۳۳۰ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۹۲ واحد رسید. بازدهی این شاخص منفی ۵۵ صدم درصد بوده است.
شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با ریزش ۳ هزار و ۳۹۷ واحدی در رقم ۷۳۷ هزار و ۹۴۴ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص نیز مفی ۴۶ صدم درصد بوده است.
شاخص کل فرابورس با افت ۱۳۷ واحدی به رقم ۲۴ هزار و ۸۱۹ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش ۷۶۵ واحد به سطح ۱۳۴ هزار و ۸۸۴ واحد رسید.
تداوم خروج پول حقیقی از بازار سرمایه
روز چهارشنبه برای هشتمین روز متوالی خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۵۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.
امروز نماد فکمند (گسترش قطعه سازی کمند) ، کیسون (شرکت کیسون) و ثامان (سامان گستر اصفهان‌) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در سوی دیگر، بیشترین ورود پول حقیقی به نمادهای توسن (توسعه سامانه نرم افزاری نگین) ، خاهن (آهنگری تراکتورسازی ایران‌) و ثفارس (توسه و عمران فارس) ، تعلق داشت.
افزایش ارزش معاملات خرد بازار سهام
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به ۱۱ هزار و ۴۸۹ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۵ هزار و ۹۷ میلیارد تومان بود که ۴۴ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز تشکیل می‌دهد.
ارزش معاملات خرد نیز با افزایش ۲ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۵۰۹ میلیارد تومان رسید.
افت ۱۶ درصدی ارزش صف‌های خرید بورس
در پایان معاملات امروز، تعداد نمادهای مثبت ۱۷۱ نماد و تعداد نمادهای منفی ۶۲۷ نماد بوده است. یعنی حدود ۷۹ درصد نمادها قرمز بودند.
در معاملات چهارشنبه، ۴۹ نماد صف خرید داشتند و ۳۹ نماد با صف فروش مواجه بودند.
مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۱۶ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۹۶ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۵۵ درصدی به ۱۳۱ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 850532 برچسب‌ها شاخص کل بورس خبر مهم بورس تهران بورس - فرا بورس

دیگر خبرها

  • یک پیش بینی جدید درباره‌ی قیمت بیت کوین /پیشروی تا کجاست؟
  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • معاون وزیر صمت:نامه ارزی صنایع منتسب به جریان تورم‌ساز است
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • تحلیل روند بازار سهام ۱۸ اردیبهشت
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه